70-årsfest

Vad händer på 70-årsfesten?
Det som är säkert är att gästerna var unga på 60-talet. Om vi tänker nostalgi så blir det musik med exempelvis Elvis, The Beatles, James Brown, Aretha Franklin, The Doobeie Brothers, Etta James och the Hep Stars.

En 70-års fest innehåller vanligtvis också massor med nyare musik både från tidigt 70-tal  och även flera av dom senaste hitsen som spelas på radio i dag. Det kan handla om rock, disco och naturligtvis schlager och dansbandslåtar.

70-åringar har en stor musikalisk visdom som glädjer mig som dj att plocka från vilket brukar avspegla sig i de önskningar som kommer vid ett 70-års firande.

Någonting har hänt med 70-årsfirandet. För 20 år sedan var 40-årsfirandet den sista stora födelsedagen då man firade med DJ/discjockey, dansade och hade kul. 50-årsfirandet var betydligt stillsammare och nästan som en incheckning till ålderdomen, det skulle vara stillsamt, högtidligt och styrdans. Så är det inte längre, till och med dagens 70-åringar vet att roa sig. Så låt din 70-årsdag bli oförglömlig och njut av en underbar kväll med dina vänner.

 

 

Söker du en Discjockey till din 70-årsfest i Stockholm med omnejd är du varm välkommen att höra av dig till mig.

DJ JOHAN
Vildandsvägen 36
12353 Farsta

0706469646
adress