Hyr DJ

Vill du hyra DJ till din fest i Stockholm med omnejd så har du kommit rätt.

Att hyra DJ kan vara svårt, dels har vi musikvalet och sedan finns det priser från högt till lågt. Vad ska jag tänka på när jag skall anlita min DJ till min fest / Bröllop?

Ljudanläggning behövs på ett eller annat sätt. Visa DJ:s kräver att anläggning finns färdigt på plats. Vilket gör att du måste hyra en festvåning med fast anläggning eller hyra in en ljudanläggning från en separat firma.  Hyr du mig som DJ så får du en helhetslösning. Ljud, Ljus med DJ och Musik. Jag har ljudanläggningar för upp till ca 300 personer, men spelar också för större sällskap men då med ljudanläggning som redan finns på plats

Musiken! När du hyr dj välj en som spelar den musiken som du vill ha. Vild du ha en nischad / Club-DJ, kanske från din favoritnattklubb rekommenderar jag att pratar med honom/henne först, kanske kan du få en rekommendation eller kanske till och med anlita din favorit. Min specialitet som DJ är en bred musikalisk erfarenhet. Mig ska du hyra när du har många olika åldrar på dina gäster eller gäster som är 40-år och uppåt.

Tillförlitlighet! Det är tyvärr inte helt ovanligt att en del främst yngre kollegor hoppar av sina åtaganden i sista stund för att man fått viktigare eller roligare saker att göra. Orsaken kan vara många, en spelning på favoritnattklubben i Stockholm är nog ändå den vanligaste. Jag kan själv skryta med att jag under 30 år aldrig ställt in en spelning.

Priset för att hyra en DJ varierar rätt duktigt, och som regel får du vad du betalar för. Visst är det så att du kan få riktigt duktiga yngre DJ:s för ett riktigt lågt pris. Det viktiga är att du vet vad du får när du hyr, ingår anläggning, vilken musik finns på repertoaren och vilken tillförlitlighet kan du räkna med. Hyr du en riktigt billig DJ eller anlitar en vän som DJ så ha en plan-B i bakfickan så du slipper stå utan under din fest. Det vanligaste orsaker till att DJ:s hoppar av är vänner som fick något viktigare för sig och yngre ”lågpris” DJ:s som fått ett mer prestigefyllt uppdrag. Sedan brukar riktigt billiga djs ofta göra det med enda orsak att det är kul, vilket kan innebära att du får en hiphopkväll istället för 80-tals partyt som du hade tänkt dig.

DJ JOHAN
Vildandsvägen 36
12353 Farsta

0706469646
adress