Nöjda kunder säger

Tack Johan!
Dansgolvet gungade hela natten.

Hälsningar,
Anders


Tack för din fantastiska insats på vår bröllopsfest. Du lyckades att på pricken välja de låtar vi gillar och skapa en härlig stämning på dansgolvet. Vi är så nöjda!! ????

Varma hälsningar från
Ingela och Martin


Tack Johan!
Det var mycket uppskattat med många glada men trötta gäster. Vi är väldigt nöjda och kan glatt rekommendera dig vidare!
Mvh Daniel och Kristina


Hej Johan,
STORT tack för en toppenbra spelning och ett fantastiskt discoljus. Det blev precis så bra som som jag önskade. Alla pratar om öset på dansgolvet och  ”vilket party”. Sååå roligt. Tack igen och ha en fin sommar.
Katarina


Stort tack för att du var med och gjorde vår dag oförglömlig!
Malin & Viktor


Hej Johan,
Vill bara också återkoppla och tacka för en toppeninsats i lördags. Bra drag på dansgolvet och finfint jobb under middagen! Hoppas det renderar nya jobb för dig! Väldigt många hade kul och var sååå nöjda med musiken!
Med vänlig hälsning,
Malin


Hej Johan,
Tack för en kanonbra spelning i lördags! Alla var nöjda och fötterna ömmar… men det är väl ett gott betyg.
Marie och Ove, Stockholm


Tack för den mycket bra och blandade musiken, den uppskattades av alla åldrar på festen. De har alla tyckt att det var kanon. De blev förvånade att jag hade sökt på nätet och fått tag på en så bra DJ (utan personliga referenser) men det gäller att gå på magkänslan och det fick jag på din hemsida och samtalet som vi hade.

Du spelar den musik som kunden vill ha och inte enbart det du själv vill höra. Det är professionellt och jag vet vem jag ska anlita nästa gång jag har stor fest. Många tack från en nybliven 40-åring! Keep on rocking in the free world!
Catharina, Stockholm


Hej Johan,
Tack för igår, musiken var uppskattad!
Karin Styrman, Konstfack Stockholm


Har anlitat Johan vid två tillfällen och är helnöjd!! Han är en bra och kunnig DJ. Har all musik som man kan önska sig. Har intuition och känner in publiken och spelar ”rätt musik” vid ”rätt tillfälle”. Tänker på helheten helt enkelt och gör en bra show med rökmaskin och häftigt ljus.
Bamse kram!
Maria


Hej Johan,
Stort tack för ditt jobb förra lördagen. Det var en mycket bra mix av musik.
Peter Olsson


Hej,
Tack för en mycket bra spelning i lördags. Eftersom det var så pass varmt ute och innergården var så mysig var det ett extra svårt jobb att få ner folk till dansgolvet. Jag tycker att du klarade det utmärkt!!!
Mvh Fredrik


Vi vill tacka dig för att du var med och gjorde vår bröllopsdag till en underbar dag! Du gjorde ett jättebra jobb! Vi är supernöjda! Dansgolvet var aldrig tomt, du valde en bra blandning av låtar som passade både gamla som yngre! Själv dansade jag så att jag haltade in på hotellet på natten…  ömma fötter! 🙂 Tack så mycket och ha en skön sommar!
Kerstin och Anders


Hej Johan!
Stort Tack för senast! Det var kanon! Dansade så mkt att jag hade träningsvärk dagen efter! Helt jättebra musik du spelade och jag är glad att du inte lyssnade så mkt på mig som trodde att det skulle behövas så mkt ”lugn” musik! Alla dansade och tyckte festen var rolig!! Vi hör av oss till dig till vår nästa 50-års fest!
Må gott! //Ritva


Hej Johan!
Tack för att du gjorde min 40-årsfest till en trevlig kväll – alla dansade och tyckte att musiken var toppen!
Hälsningar, Helene


Vi var supernöjda med musiken – det blev precis som jag önskade. Maffigt musikval innan valsen och bra drag senare under kvällen – kanon! Hoppas vi hörs framöver – har fått blodad tand för stora fester
Klas och Anna


Tusen tack för hjälpen på festen med att fixa med allt och framför allt för all bra musik du spelade för oss, synd att vi inte kunde dansa längre bara!
Mvh, Julia


Hej Johan!
Tack för ett klockrent musikval på vår bröllopsfest. Vi och våra 50 gäster dansade oavbrutet precis hela kvällen, du lyckades verkligen läsa av gästernas tycke och smak. Tack även för din smidighet att snabbt ta fram rätt intro musik som en av gästerna behövde till sitt uppträdande. Vi kunde inte haft en bättre DJ till vår stora dag!
Annika och Björn Norberg


Hej Johan!
Jag och Jonas vill verkligen tacka dig för senast! Underbart med en DJ som lyssnar till ”dansarnas” önskemål 🙂 Du var kanon! Önskar dig en fortsatt härlig vår och sommar!
Många varma hälsningar
Anna och Jonas


Dear Johan,
Thank you for turning our wedding evening into such a lovely party with good music!
Best wishes, Joan & M


Hej Johan!
Tack så mycket att du spelade på vårat bröllop. Festen var kanon och du gjorde ett superjobb. Bra val av låtar och variation av stilar. Tack!
Roel och Jenny, Stockholm


Tack så jätte mycket för en helt perfekt kväll du var grym!!!!  Kommer verkligen att rekommendera dig som DJ till alla som behöver en.
Kram Amanda och Daniel, Stockholm


Hej Johan!
Vi vill bara tacka dig för din medverkan i vår bröllopsfest. Du gjorde verkligen ett superjobb och fick alla att skaka rumpan hela kvällen! 🙂 Det var svårt att lämna dansgolvet eftersom varje låt som kom var så bra! Dessutom har du varit så bra att ha att göra med under planeringen, trots att vi var så sena med våra önskemål så blev allt toppen. Vi ska rekommendera dig till alla vi känner!
Varma hälsningar,
Klas och Helena, Stockholm


Tack för din fantastiska insats på vårt bröllop. Du har överträffat alla våra förväntningar, inte konstigt att så många dansade sena natten. Alla dansade, till och med mormor. Enligt väldigt många av gästerna så var du en stor bidragande orsak till att festen blev en succé. Du läste perfekt av vilken musik som önskades, och detta var en bedrift, med den oerhörda blandning av gäster som vi lyckats samla.

Blandade åldrar, och smaker, alla fick något som dom gillade. Med förvåning upptäckte gästerna att du tycktes ha nästan ALLT i dina gömmor. Dessutom var du en glad prick som var kul att ha med. Tack än en gång, vi kommer att rekommendera dig till alla som behöver en dj.
Marguerite och Thomas, Stockholm


Hej Johan.
Vi ville bara tacka dig för all underbar musik som du spelade för oss. Jag uppskattade otroligt mycket alla lugna låtar som du spelade för mig och Thomas. Det var en jättemysigt stund för oss! Så ett jättestort tack från oss både och på återseende.
Kram Caroline & Thomas


Johan är en dj som passar i alla sammanhang. Jag har vid ett flertal tillfällen anlitat honom till både privata och föreningsfester, samt till evenemang i mitt företag. Hans musikarkiv tycks täcka det mesta som går att dansa till. Det är en glädje att rekommendera honom till alla sorters evenemang.
Marguerite Koos, Team Koos KB


Hej Johan.
Vi från RFSL vill tacka för spelningen på vår utbildning på Morgana i Farsta. Du var uppskattad och din låtmix satt perfekt. Tack!
Walter Heidkampf, RFSL


Hej Johan,
Stort TACK för en GRYM insats i lördags! Jag är så jävla nöjd! =) Din känsla för musikvalet var fantastisk och med en enorm fingertopps känsla! Alla mina gäster tyckte du gjorde ett enastående jobb. Jag hoppas verkligen att jag får anledning att återkomma.
Med vänlig hälsning
Robert Öhman, Jordens Arkitekter


Hej Johan,
Tack för igår, musiken var uppskattad!
Vänliga hälsningar
Karin Styrman, Konstfack


Hej Johan!
Jag vill bara tacka för en toppendanskväll. Jag tror jag satt ner typ 5 minuter på 4 timmar – det är väl ett gott betyg!?
Vänliga hälsningar
Margareta


Tusen tack för din insats som DJ igår. Vi har fått så positiva kommentarer om musiken!
Med vänlig hälsning
Sandra, IHM Stockholm


It was great having you as a DJ. I guess I don’t have to tell you that the crowd enjoyed your music. You could see that for yourself. Hopefully, you’ll be hearing from us again soon. Thanks so much for everything!
Ken J, U.S. Embassy Stockholm


Hej Johan,
Tack för en jättetrevlig kväll och mycket bra musik. Alla hade det så trevligt och alla var uppe och dansade.
Mvh Janne o Oya


Hej Johan!
Tack för en bra spelning i lördags på vår 100-års fest! Vi och alla gästerna var jättenöjda med ditt låtval, så det blev det ”drag på dansgolvet” som vi ville att det
skulle bli!
Mvh Lennart och Elisabeth


Johan, ett stort tack ska du ha! Det blev ett fantastiskt trevligt party med mycket skratt och energi! Vi har fått många tack ifrån våra vänner och släkt…. Och vi är många som har ont i fötterna efter allt dansande!
Trevlig mix av musik som passade alla.
Hälsningar från Meike, Hanneke och Micke

DJ JOHAN
Vildandsvägen 36
12353 Farsta

0706469646
adress