Bröllop – en längtan efter det oförglömliga

Dags för bröllop? Gratulerar! Bröllop innebär också många saker att planera. Då är det skönt att ha en dj som ser till att allt som har med ljud och ljus löser sig. Förutom att vara en mycket uppskattad bröllops-dj, erbjuder Johan suveränt ljud, proffsigt dansgolvsljus och stämningshöjande miljöljus. Och självklart skräddarsys musikvalet utifrån vad ni vill ha på ert bröllop.

Ett bröllop är glädje!
Vem vill minnas ett tråkigt bröllop? Det är er dag, ni kan göra den exakt som ni vill. Våga vara lite okonventionell!

Innan ert bröllop går vi igenom praktiska detaljer, tider, musik mm, om ni vill träffas vi självklart innan.

En unik sak med bröllop är bland annat gästernas åldersfördelning. Släktingar, vänner, gamla som unga, alla brukar samlas på bröllop. Din discjockey bör kunna leverera en musikblandningen som avspeglar de gäster du har så att alla trivs på ert bröllop.

Kom ihåg! Ni som står brudpar, det är ert bröllop. Ni som bestämmer hur ni vill ha den. Bröllop kan se ut på många sätt. Allt behöver inte ske enligt invanda mönster.

 

Tips för er lyckade bröllopsfest.

 1. Presentöppning
  Vid ett bröllop med 60 gäster tar presentöppningen minst 60 minuter.
  Kanske mottagning hemma dagen efter för presentöppning?
 2. Håll koll på talarna!
  Bröllop stimulerar till tal vid middagen. Tal har förmågan att kunna bli hur långa som helst, ibland 30 minuter. Informera er toastmaster om att talen ska vara korta och inte för många. Några väljer bort talen helt, andra begränsar antalet. Det blir mycket trevligare om man komprimerar talen till 2-3 tillfällen under kvällen så slipper gästerna vara vid borden hela tiden.
 3. Bordsplacering?
  Att ha bordsplacering på bröllop är lite av standard, men min erfarenhet säger att gästerna får det mycket trevligare om man får välja bordsgrannar själv.
 4. Två efterrätter?
  Bröllop betyder ofta massor av mat. Av ren slentrian så blir det ofta både efterrätt och bröllopstårta. Jag har aldrig hört någon klaga på avsaknad av efterrätt före tårtan, men däremot på för mycket mat. Välj bort efterrätten så spar ni både tid och pengar.
 5. Glöm alla måsten på ert bröllop!
  Det är er kväll! Vare sig ni vill ha den perfekta romantiska festen eller värsta partyt som sent ska glömmas. Ert bröllop kan se ut hur som helst. Roligaste bröllopsfesten jag har varit på har varit med buffé och mingel, man hade en liten miniscen där gästerna rätt spontant kunde hoppa upp och hålla ett litet tal eller framträdande.
 6. Wienervals?
  Wienervals är inte vals som många tror. Har ni inte övat så blir det svårt, liknar i värsta fall två kylskåp som transporteras runt på dansgolvet. Välj hellre vanlig vals, eller varför inte er favoritlåt! Nuförtiden går nästan allt bra. Får äldre släktingar några valser eller lite Sinatra efteråt brukar dom ha överseende med att brudvalsen inte blev en vals.
 7. Musiken
  På ett bröllop är det viktigt att både gästerna och brudparet tycker om musiken. Där brudparet är brukar också gästerna vara. Så jag som DJ vill naturligtvis ha brudparet på dansgolvet hela kvällen. Så hur ser er Bröllopsfest ut? Jag vill gärna vara del som DJ / Discjockey och förverkliga er dröm.
 8. Glöm inte det viktigaste!
  Det är bröllop, ert bröllop och ska vara minnesvärt för just er två.

Jag har fått äran att spela  som  DJ / discjockey vid ett stort antal bröllop, främst i Stockholm med omnejd. Har även blivit anlitad till bröllop utanför Stockholm. till exempel Valdemarsvik, Uppsala, Gnesta, Nyköping. Vid bröllop långt utanför Stockholm måste jag tyvärr ta betalt för resa och hotellövernattning.

brollop

DJ JOHAN
Vildandsvägen 36
12353 Farsta

0706469646
adress